Disclaimer

Disclaimer

Aansprakelijkheid
De website van STAAL MEDIATION is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties worden gegeven met betrekking tot de volledigheid, de juistheid of de actualiteit van de verstrekte informatie. STAAL MEDIATION kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Gegeven informatie kan nimmer worden opgevat als een advies, de gebruiker van deze site blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de verstrekte informatie. Indien op enige wijze aansprakelijkheid mocht ontstaan dan wordt deze uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk beperkt tot de omvang van de afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Deze site bevat links naar andere websites. STAAL MEDIATION is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites. Ook is STAAL MEDIATION niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de links.

Copyright

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van STAAL MEDIATION de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden anders dan het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kunt u vinden door op deze link te klikken.

Privacyverklaring

De privacyverklaring kunt u vinden door op deze link te klikken.